Gezin op de bank met opa en oma

Zorgverzekering

Ervaar het voordeel van een uitstekende zorgverzekering tegen een zeer scherpe premie en deskundig persoonlijk advies wanneer u vragen heeft over uw zorgverzekering.

Vergelijk uw zorgverzekering en sluit direct af!

UPIVA is voor ons de serviceprovider om ons te voorzien van advies en ondersteuning bij alle vragen met betrekking tot zorgverzekeringen. Op die manier kunnen wij u nog beter en sneller van de juiste informatie voorzien.  

Maak de vergelijking en doe uw voordeel! Via onze zorgverzekeringspartner UPIVA B.V., die ook de administratie van bovengenoemde verzekeringen verzorgt, beschikken wij over een uitgebreide online vergelijkingstool om u gericht te adviseren bij uw keuze.

Door uw huidige verzekering te vergelijken met ons aanbod ziet u precies wat uw voordeel is. En dat is altijd welkom! Bel voor meer informatie over het onderbrengen van uw zorgverzekering met UPIVA via 088 – 000 83 33. 

ZorgMeter: uw zorgwensen overzichtelijk op een rij

Met de ZorgMeter zet u snel en eenvoudig uw zorgwensen voor 2023 op een rij. Zodra u overzicht heeft, kunt u het aanbod van uw huidige zorgverzekeraar beter beoordelen en vergelijken met andere aanbiedingen. 

Download ZorgMeter

Stel ons gerust uw vraag

Algemeen: 023 525 8061
Schade: 023 525 0392
Zakelijk: 023 525 7017
 
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.