Het pand van De Heer & Partners

Over ons

Alles onder  één dak

de Heer & Partners is gespecialiseerd in diverse vormen van financiële dienstverlening voor particulieren, bedrijven, ZZP’ers en overheden. 

Ons doel is een langdurige samenwerking met onze klanten, waarbij wij alles onder één dak kunnen aanbieden. Zo kunt u bij ons terecht voor alle vormen van schade- en levensverzekeringen, hypotheken, pensioenvoorzieningen en andere financiële producten. Maar ook voor de aankoop, verkoop en/of verhuur van uw woning.

Dit biedt gemak, maar ook zekerheid: alles geregeld op één adres, persoonlijk advies bij u thuis, op de zaak of gewoon bij ons op kantoor, met een vaste contactpersoon en snel direct contact per telefoon of e-mail.

Advies op maat

Financiële dienstverlening is en blijft mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint met een inventarisatie van uw persoonlijke situatie. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u, binnen ons brede assortiment aan producten en diensten, de best passende oplossing is.

Samenwerking volmachtkantoor

De Heer Assuradeuren is de naam van ons volmachtbedrijf (www.deheerassuradeuren.nl). De Heer Assuradeuren is gevolmachtigde voor een groot aantal verzekeraars. Als zodanig zijn wij bevoegd om - zonder tussenkomst van de verzekeraar - verzekeringen af te sluiten, te wijzigen, de premie bij u in rekening te brengen en schades te regelen. Wij hebben ten opzichte van deze verzekeraars geen enkele verplichting om met hen zaken te doen. Voor u heeft deze werkwijze enkel voordelen. Door de korte communicatielijnen kunnen wij efficiënt werken en uw zaken snel en correct afwikkelen.

Stel ons gerust uw vraag

Algemeen: 023 525 8061
Schade: 023 525 0392
Zakelijk: 023 525 7017