NVD

Partners bundelen hun krachten
De Heer & Partners  en NVD Beveiligingsgroep bundelen hun krachten. De jarenlange ervaring en kennis van beide partijen in de lokale markt vormen een solide basis voor deze samenwerking. Hierbij staat het ontzorgen van de klant centraal.

Particulieren


Als u zichzelf ergens veilig wilt voelen, dan is het wel thuis. Bovendien heeft u dierbare spullen waar u aan gehecht bent. U moet er niet aan denken dat er iets mee gebeurt. Niet in uw afwezigheid, maar zeker ook niet als u thuis bent. NVD Beveiligingsgroep weet als geen ander hoe zij uw huis en woonomgeving veiliger kan maken. Dat doet zij immers al ruim 100 jaar.

https://www.nvd.nl/particulieren

 

Bedrijven


Zeven dagen per week, 24 uur per dag, staan NVD-medewerkers garant voor een betrouwbare, hoogwaardige dienstverlening op het gebied van beveiliging en veiligheid. NVD doet dit door een totaalconcept aan beveiligingsoplossingen te bieden.

https://www.nvd.nl/bedrijven

Stel ons gerust uw vraag

Algemeen: 023 525 8061
Schade: 023 525 0392
Zakelijk: 023 525 7017
 
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.