Wij zijn verhuisd naar Santpoort-Noord!

Voor ons was 2 april 2024 een historische dag in het voortbestaan van de Heer & Partners. Na 63 jaar hebben wij Haarlem verlaten en zijn we begonnen aan een nieuw avontuur op een nieuwe locatie op de Hagelingerweg 173, 2071CD in Santpoort-Noord. 

Nieuws
Datum: 26-03-2024

Onze verhuizing markeert een spannende stap voor ons bedrijf en we zijn verheugd om onze activiteiten voort te zetten vanuit deze nieuwe locatie. De nieuwe faciliteiten bieden ons de mogelijkheid om onze dienstverlening verder te verbeteren en onze groeiende klantenkring nog beter van dienst te zijn.

Onze contactgegevens, inclusief telefoonnummers en e-mailadressen, blijven ongewijzigd. U kunt ons nog steeds bereiken op dezelfde manieren zoals u gewend bent. Mocht u ons echter persoonlijk willen bezoeken, dan nodigen wij u van harte uit om ons nieuwe kantoor te komen bekijken.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze verhuizing zal bijdragen aan het versterken van onze relatie en het verbeteren van onze service. Mocht u vragen hebben met betrekking tot onze verhuizing of onze dienstverlening, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Algemeen: 023 525 8061
Schade: 023 525 0392
Zakelijk: 023 525 7017