Verhuizing De Heer & Partners

Na bijna 25 jaar op de Rijksstraatweg 269 te Haarlem te hebben gezeten, gaat de Heer & Partners verhuizen: vanaf 1 april 2024 gaan wij ons vestigen in het mooie en gezellige Santpoort-Noord. Er wordt momenteel hard gewerkt om het voormalig Rabobank-kantoor volledig naar onze wensen aan te passen.

Nieuws
Datum: 06-02-2024

Ons nieuwe kantoor biedt voldoende ruimte om ons professionele team te huisvesten en cliënten te ontvangen. U kunt bij de Heer & Partners terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Mede door de verschillende volmachten welke wij hebben binnen De Heer Assuradeuren, kunt u rekenen op een scherpe premie en de beste voorwaarden. Zolang als het kantoor bestaat (sinds 1961) worden er hypotheken afgesloten. Vandaag de dag ook niet meer weg te denken uit ons uitgebreide aanbod van financiële diensten. Voor collectief pensioen werken wij nauw samen met een gespecialiseerd pensioenbedrijf. Kortom, een uitstekende basis voor een mooie toekomst in dit boeiende vak!   Bas Engelenberg Algemeen directeur

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Algemeen: 023 525 8061
Schade: 023 525 0392
Zakelijk: 023 525 7017