• Woning te koop

    Makelaardij

    • We zijn aangesloten bij de NVM
    • Het aan- en verkopen van woningen 
    • Het uitvoeren van taxaties en waardebepalingen
    Ga naar onze website

Makelaardij

Het dienstenpakket van De Heer Makelaardij omvat alle disciplines die van belang zijn om opdrachtgevers adequaat terzijde te kunnen staan, te weten aan- en verkoop onroerend goed, huur en verhuur en taxaties. 

Ons kantoor is gespecialiseerd in het aan- en verkopen van woningen, het uitvoeren van taxaties en waardebepalingen. Ook voor financiële adviezen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Dit betekent voor u als klant een extra zekerheid voor kwaliteit van dienstverlening, kennis van fiscale, juridische en bouwtechnische zaken. Jaarlijks verplichte scholingen en aanvullende opleidingen vergroten de kwaliteit en deskundigheid.

Wij zijn voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen u volledig deskundig begeleiden bij zowel de aankoop als de verkoop van uw woning.

Wij beschikken over een uitgebreide kennis van de regio’s Zuid-Kennemerland ( o.a. Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Heemstede, Santpoort, Driehuis enz.) en Amsterdam.

Ons hele team bestaat uit ervaren en enthousiaste medewerkers waarbij een persoonlijke benadering voorop staat. 

Ga naar onze website

Ik help u graag

Arno Weidema, uw NVM Makelaar en Taxateur

Vragen over uw woning? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op 023 525 8061

Stel ons gerust uw vraag

Algemeen: 023 525 8061
Schade: 023 525 0392
Zakelijk: 023 525 7017
 
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.