Wie zijn wij

De Heer is gespecialiseerd in diverse vormen van financiële dienstverlening voor particulieren, bedrijven, ZZP’ers en overheden.

Ons doel is een langdurige samenwerking met onze klanten, waarbij wij alles onder één dak kunnen aanbieden. Zo kunt u bij ons terecht voor alle vormen van schade- en levensverzekeringen, hypotheken, pensioenvoorzieningen en andere financiële producten. Maar ook voor de aankoop, verkoop en/of verhuur van uw woning.

Dit biedt gemak, maar ook zekerheid: alles geregeld op één adres, persoonlijk advies bij u thuis, op de zaak of gewoon bij ons op kantoor, met een vaste contactpersoon en snel direct contact per telefoon of e-mail.

De Heer Verzekeringen respecteert uw privacy. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk en zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Hoe wij dit doen kunt u lezen in ons privacy statement.

de Heer, zeker weten 

photo201:floatLeft mrb16:tabLayout

Ons aanbod bestaat uit alle vormen van schade- en levensverzekeringen, hypotheken, pensioenvoorzieningen en andere financiële producten, zoals (bank)spaar- en beleggingsproducten. Al deze financiële voorzieningen hangen vaak nauw met elkaar samen.

Financiële dienstverlening is en blijft mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint met een inventarisatie van uw persoonlijke situatie. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u, binnen ons brede assortiment aan producten en diensten, de best passende oplossing is.

Onze hoog opgeleide specialisten worden bijgestaan door onze professionele ‘back office’: de medewerkers die zorgen voor een soepele en snelle afwikkeling van de administratieve gang van zaken. In onze dienstenwijzer geven wij u een beschrijving van onze dienstverlening en werkwijze. Na het lezen ervan weet u precies wat u van ons mag verwachten, maar ook wat wij van u mogen verwachten.

Maak een afspraak

Het team van de Heer staat voor u klaar met behulpzame medewerkers. Mensen maken het verschil. Wij vinden onze medewerkers van essentieel belang, zij nemen een centrale plaats in. Voldoening in hun werk, een juiste balans tussen werk en vrije tijd, optimaal kunnen bijdragen binnen een zeer gevarieerde groep mensen. Allemaal zaken waaraan wij aandacht geven. En waarvan u profiteert.

Maak een afspraak
photo01:employeePhoto:medewerker

Aad de Heer

photo02:employeePhoto:medewerker

Bas Engelenberg

photo03:employeePhoto:medewerker

Richard Brouwer

photo04:employeePhoto:medewerker

Debbie de Boer

photo05:employeePhoto:medewerker

Karin Bechler

photo06:employeePhoto:medewerker

Daan van Es

photo07:employeePhoto:medewerker

Yolande Kleinlooh

photo08:employeePhoto:medewerker

Dani& 65533;lle Prent

photo09:employeePhoto:medewerker

Diana Eshuijs

photo10:employeePhoto:medewerker

Trudy Hoogewerf

photo11:employeePhoto:medewerker

Mark de Heer

photo12:employeePhoto:medewerker

Marsha Kamps

photo13:employeePhoto:medewerker

Robbert Schildwacht

photo14:employeePhoto:medewerker

Yvonne Hessels

photo16:employeePhoto:medewerker

Jeffrey Engelenberg

photo17:employeePhoto:medewerker

Jan Hoeflaak

photo18:employeePhoto:medewerker

Arno Weidema

 

Wanneer zijn wij bereikbaar?

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Buiten kantoortijden zijn wij voor noodsituaties te bereiken op twee mobiele telefoonnummers die op het antwoordapparaat worden ingesproken.

Uiteraard zijn wij 24 uur per dag per e-mail of via ons website te bereiken.

Waarom ontvang ik polissen uit naam van De Heer Assuradeuren

De Heer Assuradeuren is de naam van ons volmachtbedrijf. De Heer Assuradeuren is gevolmachtigde voor schadeverzekeringen van Allianz Nederland, ASR verzekeringen, Nationale-Nederlanden, Europeesche verzekeringen en DAS Rechtsbijstand.

Als zodanig zijn wij bevoegd om - zonder tussenkomst van de verzekeraar - verzekeringen af te sluiten, te wijzigen, de premie bij u in rekening te brengen en schades te regelen. Wij hebben ten opzichte van deze verzekeraars geen enkele verplichting om met hen zaken te doen. Voor u heeft deze werkwijze enkel voordelen. Door de korte communicatielijnen kunnen wij efficiënt werken en uw zaken snel en correct afwikkelen.

 

 

 

 

 

 

 

 
Maak een afspraak
Vacature Commerciële Medewerker Zakelijke verzekeringen

Als Commerciële Medewerker Zakelijke verzekeringen kom je te werken in een enthousiast team met gedreven collega’s die dagelijks het verschil maken. Dit doe je door het onderhouden van goede contacten met bestaande en nieuwe relaties. Je werkt met een grote mate van zelfstandigheid, waarbij je borgt dat collega’s goed geïnformeerd zijn en het gezamenlijke resultaat voorop staat.

Lees verder
 
Maak een afspraak
In dit onderstaand document kunt u meer lezen over het beloningsbeleid van onze medewerkers. Het document is in pdf-format, waarvoor u het programma Acrobat Reader nodig heeft. Als u dit programma niet heeft kunt u dit downloaden bij Adobe.

Beheerst beloningsbeleid