Ziektekostenverzekering

photo01:left mrb16:fixedheight Een basisziektekostenverzekering of een ziektekostenverzekering met een aanvulling? Is dat nodig of niet? Zorgverzekeraars maken het niet altijd overzichtelijk en gemakkelijk. Door het grote aantal aanbieders en de variëteit aan producten kunnen wij ons heel goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet! 

banner eenvoudig

Zelf aan het roer

Kiest u voor een naturapolis, waarbij u zorg af dient te nemen bij een aantal gecontracteerde zorgverleners, of kiest u voor een restitutiepolis, waarbij u de vrije keuze heeft voor een zorgverlener?


U bepaalt de dekking

Kiest u ervoor om alle zorgkosten vergoed te krijgen of kiest u voor een beperkte(re) dekking? Heeft u kinderen die meeverzekerd moeten worden? Bent u gezond of bestaan er reeds medische klachten? Allemaal keuzes die van invloed zijn op de premie en op de keuze van de juiste zorgverzekeraar.

Volop keus

Wij werken samen met een groot aantal maatschappijen, zoals , Achmea, ONVZ, CZ, De Amersfoortse en Delta Lloyd. Hierdoor kunnen wij een onafhankelijk en passend voorstel doen dat gebaseerd is op uw persoonlijke (gezins)situatie.

 

 

 

 

 

 
UPIVA is voor ons de serviceprovider om ons te voorzien van advies en ondersteuning bij alle vragen met betrekking tot zorgverzekeringen. Op die manier kunnen wij u nog beter en sneller van de juiste informatie voorzien.  

Maak de vergelijking en doe uw voordeel! Via onze zorgverzekeringspartner UPIVA B.V., die ook de administratie van bovengenoemde verzekeringen verzorgt, beschikken wij over een uitgebreide online vergelijkingstool om u gericht te adviseren bij uw keuze.

Door uw huidige verzekering te vergelijken met ons aanbod ziet u precies wat uw voordeel is. En dat is altijd welkom! Bel voor meer informatie over het onderbrengen van uw zorgverzekering met UPIVA via 088 – 000 83 33. 

banner eenvoudig
Een zorgverzekering is, net als veel andere verzekeringsproducten, een ingewikkeld product. Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan. Maar schroom ook niet ons te bellen. Het heeft onze voorkeur om onze producten persoonlijk toe te lichten.

Waarvoor geldt het verplichte eigen risico?

Het eigen risico geldt voor bijna alle zorgvormen uit het basispakket van de zorgverzekering. U heeft g& 65533;& 65533;n eigen risico voor: & 65533;Bezoek aan de huisarts & 65533;Verloskundige hulp & 65533;Kraamzorg & 65533;Zorgkosten en tandartskosten voor jongeren tot 18 jaar & 65533;Nacontrole van nier- en leverdonoren Het eigen risico geldt ook niet voor aanvullende verzekeringen. Bovendien heeft u g& 65533;& 65533;n eigen risico voor kinderen tot 18 jaar die gratis zijn meeverzekerd op uw zorgverzekering.

Binnenkort verwachten wij een kind. Hoe kan ik ons kind aanmelden en wanneer moet ik dit doen?

De geboorte van uw kind kunt u binnen 30 dagen telefonisch aan ons doorgeven. Uw kind is dan vanaf de geboorte meeverzekerd.

Moet ik mijn eigen rekeningen voorschieten?

Nota& 65533;s van vrijwel alle artsen en behandelaars worden rechtstreeks afgehandeld. Moet u de nota toch zelf voorschieten, dan wordt dit bedrag in het algemeen binnen 10 dagen uitgekeerd.

Wat is het verschil tussen een natura- en restitutie polis

Bij een restitutie polis bent u vrij in de keuze van uw zorgverlener. De verzekeraar hoeft hier geen afspraken mee te hebben gemaakt en wanneer de behandeling gedekt is binnen de polisvoorwaarden wordt deze ook volledig vergoed. Bij een natura polis kunt u terecht bij zorgverleners waar de verzekeraar afspraken mee heeft gemaakt. Wanneer er geen afspraak is tussen verzekeraar en zorgverlener kan het zijn dat u een deel van de kosten zelf moet betalen.

U heeft ieder jaar de mogelijkheid uw zorgverzekering op te zeggen.

Zorgverzekering opzeggen voor 31 december!

Voor half november moet uw huidige verzekeraar u een nieuw aanbod doen voor het komende jaar. U heeft dan tot 31 december de tijd om uw zorgverzekering op te zeggen en een nieuwe te kiezen. U kunt er ook voor kiezen uw zorgverzekering op te zeggen per 31 december, terwijl u nog geen nieuwe zorgverzekering heeft afgesloten.

Voor het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering heeft u tot en met 31 januari de tijd.

De zorgverzekering gaat dan met terugwerkende kracht per 1 januari in. Het beste is echter om uw zorgverzekering pas op te zeggen als u zeker weet dat u door uw nieuwe zorgverzekeraar wordt geaccepteerd.
Maak een afspraak
Share
© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.