Woonveilig

photo01::fixedheight

WoonVeilig is een slim alles-in-één alarmsysteem om uw huis draadloos te beveiligen tegen inbraak-, brand- en waterschade. De Heer & partners heeft
een speciale polis ontwikkeld voor een optimale dekking van uw huis en alles wat daar in zit. In combinatie met het woonveilig pakket van de NVD kunnen wij een korting aanbieden van 15% op uw (bestaande) inboedelverzekering.
Online toegang tot je alarmsysteem
Het alarmsysteem van WoonVeilig is eenvoudig en snel via internet in te stellen. En als u een keer vergeten bent het systeem in te activeren, kunt u het onderweg alsnog eenvoudig inschakelen met uw mobiele telefoon. Met de WoonVeilig App voor je smartphone is het bedienen van het alarmsysteem een peulenschil!

Ook onderweg
Waar u ook bent, u weet altijd of thuis alles in orde is. In geval van een alarm ontvangt u direct een alarmmelding op uw mobiele telefoon. Ook kunt u online zien wie het alarmsysteem heeft in- of  uitgeschakeld. Handig als je wilt weten of je kind veilig is thuisgekomen!

Eenvoudig installatie
Het WoonVeilig Alarmsysteem is binnen 30 minuten door iedereen eenvoudig zelf te installeren. Toch liever niet zelf installeren? Laat WoonVeilig dan voor een vast en laag bedrag installeren.

Wat kost het WoonVeilig alarmsysteem
Doordat WoonVeilig gebruik maakt van het internet en volledig geautomatiseerd werkt, is het een stuk voordeliger dan andere alarmsystemen. Ook is een traditioneel telefonieabonnement niet meer nodig. Het WoonVeilig basis alarmsysteem is er al vanaf € 299,-.

Bestellen
Als klant van De Heer & Partners krijgt u tot 31-12-2013 een korting van € 10,00. Daarnaast betaalt u tot 31-12-2013 geen verzendkosten. Gebruik bij het bestellen de onderstaande button "Bestel nu met € 10,00 korting" en geef als actiecode in DH12WV2013. Uw korting wordt dan automatisch verrekend. Kijk voor meer informatie op www.woonveilig.nl.
Share
© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.