Woonhuisverzekering

Dakpannen die in een storm van het huis waaien, een inbraak met nare gevolgen, een uitslaande brand. Het kan ons allemaal overkomen. Een eigen huis betekent meer dan een dak boven het hoofd. Daardoor is schade aan het huis, of ongewenst bezoek, behalve materieel vaak ook emotioneel ingrijpend. Een Woonhuisverzekering dekt deze vervelende kosten.

Lage premie, veel zekerheid

De premies zijn laag, maar de verzekering geeft u veel zekerheid.Nooit zorgen. Het verzekerde bedrag groeit automatisch mee met prijsstijgingen.

Hotelkosten verzekerd

Niet alleen de schade wordt vergoed – dat spreekt voor zich - we doen ook nog iets extra’s. Ook worden bijvoorbeeld de kosten voor een verblijf in hotel of pension en voor het herstellen van uw tuin vergoed.

Gratis tuin herstel

Stormschade, boom omgevallen? Het herstellen van uw tuin is meeverzekerd.

Speciale garantie tegen onderverzekering

Is mijn verzekering wel voldoende? Als u gebruik maakt van onze herbouwwaardemeter krijgt u een garantie dat u bij schade niet onderverzekerd bent. Een geruststellende gedachte!

Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan. Schroom ook niet ons te bellen. Het heeft onze voorkeur onze producten persoonlijk uit te leggen.

Wat houdt de Allrisk dekking in?

De dekking betreft alle onzekere en onverwachte gebeurtenissen. Het standaard eigen risico kunt u veelal tegen een kleine vergoeding laten vervallen. Glas is mee te verzekeren.

Wat houdt de Extra Uitgebreide dekking in?

Dekking bij beschadiging en diefstal van uw spullen in en om uw woning door met name genoemde gebeurtenissen, zoals storm, brand, blikseminslag, schroeien of smelten, bevriezing van leidingen, sneeuw, diefstal, vandalisme, rellen, water, neerslag, olie, rook en roet, aanrijding van het woonhuis en omvallen van bomen. Glas is mee te verzekeren.

Is schade veroorzaakt door (huis)dieren ook verzekerd op de allrisk-dekking?

Nee, schade veroorzaakt door huisdieren is als uitsluiting opgenomen in de voorwaarden.

Maak een afspraak
Share
© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.