Wie zijn wij

De Heer is gespecialiseerd in diverse vormen van financiële dienstverlening voor particulieren, bedrijven, ZZP’ers en overheden.

Ons doel is een langdurige samenwerking met onze klanten, waarbij wij alles onder één dak kunnen aanbieden. Zo kunt u bij ons terecht voor alle vormen van schade- en levensverzekeringen, hypotheken, pensioenvoorzieningen en andere financiële producten. Maar ook voor de aankoop, verkoop en/of verhuur van uw woning.

Dit biedt gemak, maar ook zekerheid: alles geregeld op één adres, persoonlijk advies bij u thuis, op de zaak of gewoon bij ons op kantoor, met een vaste contactpersoon en snel direct contact per telefoon of e-mail.

De Heer Verzekeringen respecteert uw privacy. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk en zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Hoe wij dit doen kunt u lezen in ons privacy statement.

de Heer, zeker weten 

photo201:floatLeft mrb16:tabLayout

Ons aanbod bestaat uit alle vormen van schade- en levensverzekeringen, hypotheken, pensioenvoorzieningen en andere financiële producten, zoals (bank)spaar- en beleggingsproducten. Al deze financiële voorzieningen hangen vaak nauw met elkaar samen.

Financiële dienstverlening is en blijft mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint met een inventarisatie van uw persoonlijke situatie. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u, binnen ons brede assortiment aan producten en diensten, de best passende oplossing is.

Onze hoog opgeleide specialisten worden bijgestaan door onze professionele ‘back office’: de medewerkers die zorgen voor een soepele en snelle afwikkeling van de administratieve gang van zaken. In onze dienstenwijzer geven wij u een beschrijving van onze dienstverlening en werkwijze. Na het lezen ervan weet u precies wat u van ons mag verwachten, maar ook wat wij van u mogen verwachten.

Maak een afspraak

Het team van de Heer staat voor u klaar met behulpzame medewerkers. Mensen maken het verschil. Wij vinden onze medewerkers van essentieel belang, zij nemen een centrale plaats in. Voldoening in hun werk, een juiste balans tussen werk en vrije tijd, optimaal kunnen bijdragen binnen een zeer gevarieerde groep mensen. Allemaal zaken waaraan wij aandacht geven. En waarvan u profiteert.

Maak een afspraak
photo01:employeePhoto:medewerker

Aad de Heer

photo02:employeePhoto:medewerker

Bas Engelenberg

photo03:employeePhoto:medewerker

Richard Brouwer

photo04:employeePhoto:medewerker

Debbie de Boer

photo05:employeePhoto:medewerker

Karin Bechler

photo06:employeePhoto:medewerker

Daan van Es

photo07:employeePhoto:medewerker

Yolande Kleinlooh

photo08:employeePhoto:medewerker

Dani& 65533;lle Prent

photo09:employeePhoto:medewerker

Diana Eshuijs

photo10:employeePhoto:medewerker

Trudy Hoogewerf

photo11:employeePhoto:medewerker

Mark de Heer

photo12:employeePhoto:medewerker

Marsha Kamps

photo13:employeePhoto:medewerker

Robbert Schildwacht

photo14:employeePhoto:medewerker

Yvonne Hessels

photo16:employeePhoto:medewerker

Jeffrey Engelenberg

photo17:employeePhoto:medewerker

Jan Hoeflaak

photo18:employeePhoto:medewerker

Arno Weidema

 

Wanneer zijn wij bereikbaar?

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Buiten kantoortijden zijn wij voor noodsituaties te bereiken op twee mobiele telefoonnummers die op het antwoordapparaat worden ingesproken.

Uiteraard zijn wij 24 uur per dag per e-mail of via ons website te bereiken.

Waarom ontvang ik polissen uit naam van De Heer Assuradeuren

De Heer Assuradeuren is de naam van ons volmachtbedrijf. De Heer Assuradeuren is gevolmachtigde voor schadeverzekeringen van Allianz Nederland, ASR verzekeringen, Nationale-Nederlanden, Europeesche verzekeringen en DAS Rechtsbijstand.

Als zodanig zijn wij bevoegd om - zonder tussenkomst van de verzekeraar - verzekeringen af te sluiten, te wijzigen, de premie bij u in rekening te brengen en schades te regelen. Wij hebben ten opzichte van deze verzekeraars geen enkele verplichting om met hen zaken te doen. Voor u heeft deze werkwijze enkel voordelen. Door de korte communicatielijnen kunnen wij efficiënt werken en uw zaken snel en correct afwikkelen.

 

 

 

 

 

 

 

 
Maak een afspraak
Vacature Administratief Medewerker Pensioenen

Jouw functie
Jij zorgt voor een kwalitatief goede en servicegerichte ondersteuning aan onze pensioenadviseur. Dit doe je door het verwerken van administratieve mutaties voor onze relaties. Je gaat zelfstandig aan de slag met collectieve pensioenregelingen en de controle op de administratie hiervan. Je zorgt dat de juiste informatie bij de juiste personen terecht komt en ondersteunt de pensioenadviseur waar nodig. Daarnaast vind je het leuk om pensioenprocessen te optimaliseren en heb je affiniteit met verschillende IT systemen.

 Wat verwachten we van je?
  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • 1-3 jaar relevante werkervaring
  • Affiniteit met Excel
  • Ervaring met ANVA is een pré
  • In het bezit van het Wft diploma Adviseur Pensioen, studerend hiervoor of de bereidheid deze te behalen
  • woonachtig in de regio 

Wat ga je doen?
Heb jij een aantal jaar ervaring in de wereld van pensioen verzekeringen en vind je het leuk om samen met collega’s verantwoordelijk te zijn voor de pensioenadministratie? Ben je accuraat, analytisch, en goed thuis in Excel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw kwaliteiten
Jij bent zelfstandig, proactief, en servicegericht. Verder ben je accuraat en flexibel en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de voortgangsbewaking.

Wij bieden
Een functie met goede arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Ook bieden wij je een goede pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele en dynamische omgeving met enthousiaste collega’s!


Het begint bij jou
Ben jij de Administratief medewerker Pensioenen die wij zoeken?

Stuur dan je motivatie met cv en recente foto naar r.brouwer@deheer.nl.
Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem dan contact met ons op via 023-5258061. 

Maak een afspraak
In dit onderstaand document kunt u meer lezen over het beloningsbeleid van onze medewerkers. Het document is in pdf-format, waarvoor u het programma Acrobat Reader nodig heeft. Als u dit programma niet heeft kunt u dit downloaden bij Adobe.

Beheerst beloningsbeleid