Vergeet uw reisverzekering niet!

Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan is het prettig dat u weet dat u goed verzekerd bent. En als u er vaker per jaar op uit trekt, dan kunt u uw verzekering voor al die reizen en tripjes snel en gemakkelijk in 1 keer snel regelen met een doorlopende reisverzekering. Vakantieplezier verzekerd, het hele jaar door.
Europa of verder weg?
Kies de juiste dekking aan de hand van uw vakantiebestemming. Ligt die binnen Europa, dan volstaat de Europadekking. Gaat u verder weg, kies dan voor de werelddekking.

Complete dekking
Er is altijd een reisverzekering op maat, volledig samengesteld naar uw wensen. De basisdekking is heel compleet en omvat onderdelen die u als vakantieganger beslist niet kunt missen. Naast de basisdekking kunt u kiezen uit tal van uitbreidingen in uw dekking, zoals geneeskundige kosten, rechtsbijstand of (winter)sportdekking. Zo kunt u uw Reisverzekering helemaal aanpassen aan uw wensen en omstandigheden.

Nóg een verstandige uitbreiding: (Doorlopende) Annulering
Hiermee bent u verzekerd tegen kosten die ontstaan wanneer uw reis onverwacht niet door kan gaan of moet worden afgebroken.
Maak een afspraak
Share
© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.