Uw pensioenoverzicht(en) op een rij

Weet hoe je ervoor staat
Check het op mijnpensioenoverzicht.nl
Helder, eenvoudig, vertrouwelijk

Een vraag die veel mensen zich op een zeker moment stellen is: ‘Hoe zit het eigenlijk met mijn pensioen?’  Dat geldt zeker voor mensen die meerdere werkgevers hebben gehad. Het antwoord vindt u snel en eenvoudig op www.mijnpensioenoverzicht.nl

Al uw pensioenaanspraken in een overzicht.
Mijnpensioenoverzicht.nl is ontstaan op initiatief van de overheid. De overheid heeft enkele jaren geleden de pensioensector verplicht om iedereen vanaf januari 2011 overzicht en inzicht te geven in al hun pensioenaanspraken.

Wat u kunt vinden op mijnpensioenoverzicht.nl
- hoeveel pensioen heeft u bij welke pensioenuitvoerder(s) opgebouwd.
- hoeveel kunt u nog opbouwen tot aan de pensioenleeftijd bij ongewijzigde omstandigheden
- hoeveel nabestaandenpensioen is er
- wat zijn de AOW aanspraken

Heeft u na het zien van uw pensioenoverzicht vragen over uw pensioenafspraken of over uw vermogensopbouw, maak dan een afspraak met één van onze medewerkers en neem een uitdraai van het overzicht mee. 
 
Inloggen met DigiD.
Het enige dat u nodig heeft om toegang te krijgen tot mijnpensioenoverzicht.nl is uw DigiD. DigiD is de eigen (inlog)code die bij verschillende overheidsdiensten wordt gebruikt zoals de belastingdienst. Met DigiD is uw privacy gegarandeerd. Heeft u nog geen DigiD? Of bent u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Op  www.digid.nl vindt u alle informatie.
 

Share
© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.