Tandartskostenverzekering

photo01:left mrb16:fixedheight Bij ziektekostenverzekeringen vallen tandartskosten meestal buiten het standaardpakket. De Tandartskostenverzekering geeft ook dan meteen extra zekerheid en is een prima aanvulling op de basisverzekering tegen een aantrekkelijke premie. 

U bepaalt de dekking

Het grote voordeel is dat u zelf bepaalt wat u wel of niet verzekerd wilt hebben. Kronen, bruggen, gaatjes. Volledige vergoeding of slechts gedeeltelijk. Bij de Tandartskostenverzekering kunt u kiezen uit verschillende maximaal verzekerde bedragen.

Geen kiespijn van de premie

Uw tandartskosten worden maar zelden standaard vergoed. Omdat het vaak prijzige behandelingen zijn, is het prettig als u op een aanvullende verzekering terug kunt vallen. Voor de premie hoeft u het niet echt te laten.

Snelle acceptatie

Zonder veel gedoe. Wij kunnen regelen dat u snel geaccepteerd wordt. Soms kan dit zelfs zonder medische waarborgen.

 

 

 

 

 

 

 
Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan. Schroom ook niet ons te bellen. Het heeft onze voorkeur onze producten persoonlijk toe te lichten.

Welke zorg zit er in een Aanvullende Tandartskostenverzekering?

Een aanvullende verzekering dekt zorg die niet in de basisverzekering is opgenomen, zoals tandartshulp voor verzekerden ouder dan 21 jaar. Zorgverzekeraars bieden verschillende aanvullende verzekeringen aan. U heeft keuze uit deze aanbiedingen van verzekeraars waarin voor iedere polis is bepaald welke zorg volledig of gedeeltelijk wordt vergoed.

Wat kost een Aanvullende Tandartskostenverzekering?

Dat is niet vooraf te zeggen. De kosten van een aanvullende verzekering zijn afhankelijk van: - De zorgverzekeraar: verschillende zorgverzekeraars zullen verschillende aanvullende verzekeringen aanbieden die kunnen verschillen in prijs en dekking. Ook als zorgverzekeraars hetzelfde pakket aanbieden, kan hierin verschil van prijs zijn; - De dekking: zorgverzekeraars zullen verschillende aanvullende verzekeringen aanbieden. In principe kunnen die elke vorm van geneeskundige zorg omvatten die in Nederland verkrijgbaar is. Hoe breder de dekking van uw aanvullende verzekering, hoe hoger echter de premie.

Is het noodzakelijk om een Aanvullende Tandartskostenverzekering af te sluiten?

Het basispakket van de nieuwe zorgverzekering is wettelijk vastgelegd en is vrijwel gelijk aan de vroegere dekking van het ziekenfonds en dat van de meeste particuliere verzekeringen. Als u deze dekking voldoende vindt, hoeft u zich niet aanvullend te verzekeren. Als u deze dekking te beperkt vindt, kunt u zich aanvullend verzekeren.

Wordt iedereen voor een Aanvullende Tandartskostenverzekering geaccepteerd?

Nee, niet iedereen wordt automatisch voor een aanvullende verzekering geaccepteerd. Voor de aanvullende verzekeringen geldt de acceptatieplicht niet. Dat betekent echter niet, dat u geen aanvullende verzekering kunt afsluiten. Het betekent wel dat sommige verzekeraars u zullen weigeren als u op leeftijd bent of een hoog gezondheidsrisico heeft, en dat andere verzekeraars een hogere premie van u kunnen eisen. Voor uitgebreidere tandheelkundige verzekeringen kan aan u of uw tandarts worden gevraagd om een verklaring in te vullen over de gebitstoestand.

Maak een afspraak
Share
© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.