Steeds meer ZZP’ers zijn zich bewust van het risico van arbeidsongeschiktheid.

Het valt ons op dat zzp’ers (zelfstandigen zonder personeel) ons steeds vaker om informatie vragen over arbeidsongeschiktheidverzekeringen. Ruim 80% sluit vervolgens een polis bij ons af. Dit beeld komt overeen met de landelijke tendens.
Volgens de koepelorganisatie van verzekeraars heeft inmiddels zo’n 50% van de 630.000 zzp’ers in ons land een arbeidsongeschiktheidverzekering. Naast het groeiend aantal vrouwelijke zelfstandigen dat een dergelijke verzekering afsloot, nam ook het aantal mannelijke zzp’ers toe. Wat mogelijk een rol speelt is de lagere premie die de verschillende aanbieders rekenen voor een dergelijke verzekering. Zo was het vrij kostbaar voor een zelfstandige om zich te verzekeren. Vandaag de dag is door de concurrentieslag in de verzekeringsmarkt - en vanwege de grote variatie in de voorwaarden - een arbeidsongeschiktheidverzekering betaalbaar geworden.

Dus bent u zzp’er en heeft u nog geen verzekering die uitkeert bij geheel of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid? Neemt u dan contact op met één van onze adviseurs. WIj adviseren u graag!
Maak een afspraak
Share
© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.