Pleziervaartuigverzekering

photo01:left mrb16:fixedheight Tijdens vakanties en in de weekenden vindt men u vaak op de boot. Of het nu gaat om een klein zeilbootje of een zeewaardig schip, u bent zuinig op uw boot. De Pleziervaartuigverzekering hoort daar vanzelfsprekend bij .Een plotselinge brand, een aanvaring, diefstal van uw boot. U moet er niet aan denken dat één van dit soort situaties u overkomt.

Volgboten meeverzekerd

Volgboten kunnen veelal gratis meeverzekerd worden.

No-claimkorting

Als u schadevrij vaart, wordt dit beloond. Voor elk jaar dat u geen schade claimt, krijgt u extra korting! Schade aan de volgboot, het maken van hulpverleningskosten of telecommunicatiekosten hebben op deze korting géén invloed.

Korting bij extra eigen risico

Bij de Pleziervaartuigverzekering bepaalt u zelf welk eigen risico u wilt hebben. Bij een hoger eigen risico betaalt u natuurlijk ook minder premie.

Eenvoudig uit te breiden

Alle gewenste dekkingen en uitbreidingen zijn mogelijk.

 

 

 

 

 

 
Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan. Het heeft onze voorkeur onze producten persoonlijk toe te lichten. Klik dan hier.

Wanneer heb ik een buitenlands verzekeringsbewijs nodig?

U hebt een buitenlands verzekeringsbewijs nodig wanneer u uw boot gebruikt in Italiƫ en Spanje. Ook Zwitserland en Kroatiƫ vragen soms om een dergelijk verzekeringsbewijs. Op uw verzoek vragen wij deze gratis voor u aan.

Kan het dekkingsgebied worden uitgebreid?

Ja, wij stemmen dan het dekkingsgebied af op uw wensen en overleggen met u over een eventuele aanpassing van de premie en de voorwaarden.

Hoe lang is er sprake van nieuwwaarde dekking?

Voor nieuwe boten geldt standaard de eerste 12 maanden een dekking op basis van de nieuwwaarde. Tegen een premietoeslag is het mogelijk de nieuwwaarde dekking uit te breiden. Deze uitbreiding is uitsluitend mogelijk als de aanvrager ook de eerste eigenaar is.

Wat zijn de uitsluitingen?

Niet verzekerd is onder andere schade door: opzet, onvoldoende zorg en onvoldoende onderhoud geleidelijke inwerking van licht of vocht, alsmede van bodem-, water- of luchtverontreiniging normale slijtage molest en atoomkernreacties

Kan mijn boottrailer ook worden meeverzekerd?

De fabrieksgebouwde boottrailer kan worden meeverzekerd als de boot op de dekking WA/Casco of WA/Casco+ is verzekerd. De dekking omvat: brand, ontploffing, blikseminslag, diefstal, vermissing en ander van buiten komend onheil.

Share
© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.