Onze aanpak: Echt persoonlijk!

Yolande Kleinlooh / 
Marsha Kamps / Karin Bechler

Yolande Kleinlooh / Marsha Kamps / Karin Bechler

Persoonlijke aandacht, daar draait het bij ons om. Iedere klant heeft zijn eigen verhaal, uitgangspunten en wensen. Wij proberen ons zoveel mogelijk in uw situatie te verplaatsen, om zo tot het beste voorstel te komen. Daar kan geen vergelijkingswebsite tegen op! Want ons werk is pas klaar als u met een goed gevoel de deur uit loopt.

Of het nu gaat om uw verzekeringen, een hypotheek of het eerder willen stoppen met werken. U kunt altijd op ons rekenen. Wij helpen u graag verder. Door permanente opleiding en bijscholing van onze medewerkers profiteert u optimaal van hun kennis en expertise.

Als gevolmachtigde van diverse grote verzekeraars hebben wij de bevoegdheid om  – zonder tussenkomst van een verzekeraar – verzekeringen af te sluiten. Een scherpe premie en een snelle schaderegeling vormen hiervoor de basis.

Door onze onafhankelijkheid kunnen wij voor u bemiddelen bij de meeste verzekeringsmaatschappijen en banken.

Wilt u een huis kopen of verkopen? Arno Weidema, NVM makelaar van De Heer Makelaardij, helpt u graag hierbij. Voor het financiële traject begeleiden onze erkende hypotheekadviseurs u graag van begin tot eind. Wel zo makkelijk: alles onder één dak!
 

Maak een afspraak
Share

Overzicht van pagina's die u eerder heeft bezocht

    © 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.