Motorverzekering

Een hond die plotseling oversteekt, een bestuurder van een auto die u niet opgemerkt heeft, een fietser die u geen voorrang verleent. Motorrijden geeft een niet te evenaren gevoel van ruimte en vrijheid, maar is helaas niet zonder gevaar. Een goede verzekering voor uw kostbare bezit is dan ook van het grootste belang. Met een Motorverzekering bent u verzekerd van een complete dekking tegen een aantrekkelijke premie.

Scherpe premies en hoge kortingen

De motorverzekering is beslist betaalbaar,. vooral voor mensen die veilig rijden. Zij kunnen op de toch al opvallend gunstige premie tot 75% korting krijgen.

Een aantrekkelijke nieuwwaarderegeling

De motorverzekering kent een zeer aantrekkelijke nieuwwaarderegeling die afhankelijk is van de leeftijd van de motor.

Kleding- en helmschade meeverzekerd

Is uw schade gedekt, dan wordt tevens motorkleding- en helmschade tot een maximum bedrag vergoed.

Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan. Maar u kunt altijd bellen voor vragen.

Welke verzekeringsvormen zijn er?

WA-verzekering Zonder WA-verzekering is motorrijden niet toegestaan. Daarom bevat elke vorm van motorverzekering een WA-gedeelte. WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. De WA-verzekering dekt de schade - tot € 2.268.901,- per gebeurtenis - die u met uw motor aan derden toebrengt. Die schade kan zowel materieel als lichamelijk zijn. Een WA-verzekering vormt de basis en is dus meteen ook de goedkoopste vorm van motorverzekering. Beperkt-cascoverzekering Breidt u de WA-basis uit met een Beperkt-cascoverzekering, dan betaalt u wat meer. In ruil voor de iets hogere premie bent u dan echter voor een heel belangrijk deel verzekerd tegen schade aan uw eigen motor, bijvoorbeeld bij diefstal van uw motor en ook bij storm en hagel, brand, joyriding en botsing met loslopende dieren. Volledig-cascoverzekering (allrisk) De meest complete motorpolis, een WA- plus Volledig-cascoverzekering (allrisk), verzekert u, behalve tegen bovengenoemde gebeurtenissen, ook tegen botsen, slippen en omslaan. Uitbreidingsmogelijkheden De motorverzekering kan worden uitgebreid met de volgende aanvullende dekkingen. Ongevallen Opzittendenverzekering Voor een geringe meerpremie maakt u de dekking compleet met een Ongevallen Opzittendenverzekering. U en eventuele passagier(s) zijn dan verzekerd tegen de gevolgen van een ongeval. Los van de schuldvraag wordt bij overlijden of blijvende invaliditeit een van tevoren gekozen bedrag uitgekeerd. Dat geld kan volledig naar eigen inzicht worden besteed. *alleen bij de Beperkt- en Volledig-cascoverzekering. Dag en nacht hulp in Nederland en over de grens U loopt door een ongeval onderweg schade op. Toch wilt u verder. De financiële kant van de zaak is in zo’n situatie opeens een stuk minder belangrijk. U hebt direct hulp nodig. En die krijgt u. Waar u ook bent. Zeven dagen per week. Vierentwintig uur per dag.

Share
© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.