De Heer Makelaardij, een compleet dienstenpakket

photo01


Het dienstenpakket van De Heer Makelaardij omvat alle disciplines die van belang zijn om opdrachtgevers adequaat terzijde te kunnen staan, te weten aan- en verkoop onroerend goed, huur en verhuur en taxaties. 

Ons kantoor is gespecialiseerd in het aan- en verkopen van woningen, het uitvoeren van taxaties en waardebepalingen. Ook voor financiële adviezen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Dit betekent voor u als klant een extra zekerheid voor kwaliteit van dienstverlening, kennis van fiscale, juridische en bouwtechnische zaken. Jaarlijks verplichte scholingen en aanvullende opleidingen vergroten de kwaliteit en deskundigheid.

Wij zijn voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen u volledig deskundig begeleiden bij zowel de aankoop als de verkoop van uw woning.

Wij beschikken over een uitgebreide kennis van de regio’s Zuid-Kennemerland ( o.a. Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Heemstede, Santpoort, Driehuis enz.) en Amsterdam.

Ons hele team bestaat uit ervaren en enthousiaste medewerkers waarbij een persoonlijke benadering voorop staat. 

© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.