Kampeerautoverzekering

photo01:left mrb16:fixedheight U komt op de mooiste plekjes en in een handomdraai tovert u uw betrouwbare vervoermiddel om tot een gezellig verblijf. Een verblijf dat u goed wilt verzekeren. Want of uw camper nu eenvoudig of luxe is, een goede verzekering is onontbeerlijk. Zonder zorgen toeren door Europa of nog verder? Een Kampeerautoverzekering garandeert een stressvrije vakantie.

Premie op maat

De premie is afhankelijk van de cataloguswaarde van uw kampeerauto, exclusief inventaris. De waarde van een eventuele verbouwing wordt wel meegerekend. U betaalt dus geen standaardbedrag, maar een premie op maat. Om de premie nog lager te maken, kunt u kiezen voor een hoger eigen risico.

5 jaar nieuwwaarde mogelijk

U kunt de keuze maken uit drie of vijf jaar nieuwwaarde dekking.

Hulpverlening

Gratis hulpverlening in Nederland en Europa.

Diverse uitbreidingen mogelijk

Om een verzekering samen te stellen die precies bij uw situatie past, heeft u de keuze uit diverse uitbreidingen. Zo kunt u ervoor kiezen om uw inboedel mee te verzekeren of uw (zonne-)luifel. U kunt kiezen voor de uitbreiding ongevallen inzittenden, schadeverzekering inzittenden, een no-claimbescherming of een rechtsbijstanddekking.

Kosten gedekt tijdens vakantie

Met de kampeerautoverzekering heeft u bij schade (in binnen- en buitenland) recht op hulp en op vergoeding van repatriëringkosten.

24 uurs Hulpverlening

Hulpverlening in Nederland en Europa. De hulplijn staat dag en nacht klaar om vragen te beantwoorden en de hulp te bieden die nodig is.

 

 

 

 
Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan. Schroom ook niet ons te bellen. Het heeft onze voorkeur onze producten persoonlijk toe te lichten.

Wat valt onder de beschrijving van een kampeerauto?

Een kampeerauto is een motorvoertuig dat ingericht is voor recreatief gebruik of verblijf.

Geldt de verzekering ook in het buitenland?

De verzekering geldt binnen Europa, op de Azoren, Madeira, de Canarische Eilanden en in de Aziatische en Afrikaanse landen die grenzen aan de Middellandse Zee.

Wat is het verschil tussen een kampeerauto en een caravan?

Een kampeerauto is een motorvoertuig en u bent daarom wettelijk verplicht deze te verzekeren. Een caravan wordt voortgetrokken door een motorvoertuig, maar is dat zelf niet. U bent daarom niet verplicht deze te verzekeren.

Heb ik met mijn kampeerauto ook een WA-verzekering nodig?

Omdat een kampeerauto een motorrijtuig is, moet deze WA verzekerd worden. Daarnaast kunt u ook nog kiezen om de dekking uit te breiden met: • Casco Beperkt: dekt schade door onder meer brand en diefstal • Casco Compleet: dekt schade door vrijwel alle mogelijke oorzaken. Voor nieuwe kampeerauto’s biedt deze verzekeringsvorm een uitstekende nieuwwaarderegeling

Is er een bonus/malusregeling voor kampeerauto's?

De Kampeerautoverzekering kent een bonus-malusregeling. Na ieder verzekeringsjaar bepaalt de maatschappij welke trede van de bonus/malusladder voor het nieuwe jaar van toepassing is en wordt een eventuele korting of toeslag toegepast.

Wat zijn de verschillende verzekeringsmogelijkheden:

WA (Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering) De naam zegt het al. Als eigenaar van een kampeerauto bent u wettelijk verplicht u te verzekeren tegen schade aan derden. De WA-verzekering is de meest eenvoudige vorm van verzekeren. Beperkt-cascoverzekering De beperkte Cascoverzekering is een uitbreiding op de WA-verzekering. Ook schade aan de kampeerauto veroorzaakt door brand, diefstal, botsing met loslopende dieren en joyriding, wordt vergoed. Volledig-cascoverzekering (allrisk) Dit is de meest uitgebreide verzekeringsvorm. Naast al het bovenstaande bent u ook verzekerd tegen schade aan uw kampeerauto, die veroorzaakt is door o.a. botsen en slippen.

Share
© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.