Hypotheken

photo01:left mrb16:fixedheight

Een eigen huis is een belangrijk bezit en heeft, voor bijna iedereen, een emotionele waarde. Naast de emotionele waarde is er natuurlijk ook een financieel aspect. Over de keuze van een hypotheek adviseren wij graag. De Heer Hypotheken stelt voor u een hypotheek samen, die is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en wensen. Wij kunnen uw hypotheek bij diverse geldverstrekkers onderbrengen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen wordt gekeken welke geldverstrekker het beste voldoet.

Graag nodigen wij u ook uit om een kijkje te nemen op de website www.kenjehypotheek.nl.  Deze website helpt u met betrouwbare informatie over hypotheken met als doel de "kenniskloof" tussen u en uw financieel adviseur te verkleinen. Op deze manier bieden wij u de mogelijkheid om op hypothekengebied verantwoorde en bewuste keuzes te maken. De site biedt dus nadrukkelijk geen advies, maar informeert.

Welke woonwens u ook heeft, een van onze erkende hypotheekadviseurs kan in een vrijblijvend gesprek uw wensen inventariseren en regelt het (over)sluiten van uw hypotheek direct. U kunt ook online een afspraak maken met één van onze hypotheekadviseurs.
 

Kopen of huren?

Uw wens is: een ander huis. Maar wat gaat u doen: huren of kopen? Het huis dat helemaal van uzelf is en dat u helemaal naar uw eigen wens kunt verbouwen en inrichten? Of is de flexibiliteit van een huurhuis voor u belangrijker?
 
Voor- en nadelen op een rij
De Heer Hypotheken zet de voor- en nadelen helder op een rij en bekijkt welke mogelijkheden bij uw persoonlijke situatie passen. Zo komt u erachter welke wens u het beste kunt vervullen.

Verbouwen

Uw huis nog mooier en comfortabeler maken door te verbouwen? Wilt u een grote, comfortabele badkamer om u lekker te ontspannen? Of droomt u van een dakkapel die uw zolder ruim en licht maakt.
 
Verbouwen fiscaal aftrekbaar 
Wanneer u voor financiering op basis van een hypotheek kiest, zijn er meerdere vormen mogelijk. Zo is de verbouwing te financieren op basis van een tweede hypotheek, door middel van oversluiten van uw bestaande hypotheek en het afsluiten van een zogenaamde krediethypotheek. Als de verbouwing die u wilt financieren betrekking heeft op uw hoofdverblijf dan is de rente van uw hypotheek fiscaal aftrekbaar!
 
Verbouwing financieren
Belangrijk om te weten is hoe u uw verbouwing kunt financieren. Dit doet u door juiste en passende keuzes te maken. Kies altijd de financiering die past bij uw persoonlijke wensen en uw situatie. Nu én in de toekomst. Bent u al bekend met alle mogelijkheden bij het verbouwen?

Hypotheek oversluiten

U wilt doormiddel van het oversluiten of omzetten van uw hypotheek lagere maandlasten? Iedere maand geld overhouden om leuke wensen waar te maken. Een nieuwe inrichting of gewoon vaker met vakantie. Kortom: meer voor minder.
 
Mogelijkheden hypotheek oversluiten 
U kunt op een slimme manier uw wens van lagere maandlasten realiseren door uw hypotheek over te sluiten. Loopt uw rentevastperiode bijna af? Een prachtig moment om zonder kosten over te stappen. Ook als uw rentevastperiode nog loopt, zijn er volop mogelijkheden:

Hypotheek oversluiten naar lagere rente
Een directe daling van de hypotheekrente betekent winst. Als u rentevastperiode bijna afloopt, is deze stap gemakkelijk te maken. Is dat niet het geval, dan rekenen onze adviseurs graag voor u uit of oversluiten u toch winst oplevert.

Hypotheek omzetten
Uw bestaande hypotheek omzetten, kan dat? Zeker wel! U kunt bijvoorbeeld een deel van de hypotheek aflossingsvrij maken. Omdat u minder aflost of minder vermogen opbouwt, bespaart u iedere maand geld. U kunt ook kiezen om meer garantie in te bouwen voor aflossing van de hypotheekschuld.

 

 

 

 

 

 

 

Voorafgaand aan ons advies moeten wij inzicht krijgen in de financiële situatie van u, als klant. Uw kennis op het gebied van financiële producten moet bij ons bekend zijn. Daarnaast moeten we op de hoogte zijn van uw doelstellingen en bereidheid om risico’s te nemen. Tevens ontstaat een beeld van de fiscale mogelijkheden die u heeft.

Een goed advies begint dan ook met een gedegen inventarisatie van uw:

•Financiële positie
•Kennis en ervaring
•Doelstellingen
•Risicobereidheid

Uw KlantProfiel
Het KlantProfiel vormt een leidraad bij het verkrijgen van dit inzicht. Dit gebeurt aan de hand van een KlantProfiel. Dit profiel geeft een opsomming van uw huidige producten, inventariseert op basis van een risicoprofiel de risico’s die u wilt nemen en geeft inzicht in uw vermogenspositie.

Maak een afspraak
Share

Overzicht van pagina's die u eerder heeft bezocht

    © 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.