Golfverzekering

photo01:left mrb16:fixedheight Golf is een heerlijke sport en steeds meer Nederlanders ontdekken dat. Niet alleen de golfbanen in eigen land zijn druk bezocht, er wordt ook veel door Nederlanders in het buitenland gespeeld. Een golfuitrusting is kostbaar en het is verstandig deze goed te verzekeren. De Heer & Partners heeft een uitstekende Golfverzekering voor u.

Dekking tegen schade, diefstal of verlies

Worden uw golfclubs gestolen, verliest u ze of is er op enigerlei schade. De verzekering dekt dit natuurlijk.

Schadevergoeding

Voor de golfuitrusting geldt een gunstige nieuwwaarderegeling. Voor vergoeding van schade aan kleding geldt de dagwaarde als basis.

Golfkleding is meeverzekerd

Golfen is meer dan alleen de tas met clubs. Kleding is veelal niet goedkoop. Dan is het prettig om te weten dat uw golfkleding is meeverzekerd tegen schade, diefstal of verlies.

Hole in one bonus

De Golfverzekering kan u als recreatief golfer zelfs geld opleveren. U ontvangt namelijk een bonus van € 250,- voor een erkende hole-in-one op een baan met een minimale par van 62!

 

 

 

 

 

 
Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan.

Worden er nog preventie-eisen gesteld?

Als de golfuitrusting overdag in de auto wordt achtergelaten, dient deze te worden opgeborgen in een afzonderlijk afgesloten kofferruimte of anders in een koffer-/laadruimte die is afgedekt met een hoedenplank, rolhoes of andere gelijksoortige voorziening. De golfuitrusting moet ’s nachts in ieder geval uit de auto worden gehaald.

Zijn er ook uitsluitingen?

Schade door onder andere normale slijtage en onvoldoende zorg valt niet onder de dekking. Dit geldt ook voor schade aan of verlies van de golfuitrusting als deze tijdens een overnachting in een vervoermiddel is achtergelaten.

Wat wordt verstaan onder een golfuitrusting?

De gehele golfuitrusting: golfclubs, golftas, golfkar, golfparaplu, golfschoenen, golfhandschoenen, golfregenkleding en zitstok.

Share
© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.