Finfin - Wegwijzer naar juiste financiƫle keuzes

www.finfin.nl

www.finfin.nl

Financiële beslissingen zijn belangrijke beslissingen. Goede en betrouwbare informatie bij het maken van financiële keuzes is dan ook onmisbaar. Finfin geeft die informatie. Vrij en zonder voorwaarden. Als je toch nog een vraag hebt, kun je deze anoniem stellen aan de onafhankelijk financieel adviseurs die aangesloten zijn bij branchevereniging Adfiz.
www.finfin.nl
Finfin is een initiatief van Adfiz, branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs. Met Finfin willen we bijdragen aan beter inzicht in wat er komt kijken bij het nemen van verstandige financiële beslissingen. Ook willen we inzicht geven in de waarde van onafhankelijk financieel advies. Zo willen de leden van Adfiz bijdragen aan betere financiële keuzes van klanten en aan het vertrouwen in de financiële markt. Daar willen zij als onafhankelijk financieel adviseurs graag in investeren.

Finfin hoeft daarom zelf geen geld te verdienen. Wanneer er een persoonlijk contact ontstaat tussen jou en de adviseur, ontvangt Finfin dan ook geen vergoeding. Finfin heeft geen commercieel belang bij de keuze die jij maakt voor het contact leggen met een adviseur.
Maak een afspraak
Share
© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.