Fietsverzekering

photo01:left mrb16:fixedheight Met de fiets naar het werk, naar school of gewoon lekker op vakantie. Een goed gevoel dat als er wat mis gaat, de fiets uitstekend verzekerd is!

Uitgebreide dekking

Voor alle fietsen geldt dat deze zijn verzekerd tegen:
Alle van buiten komende soorten onheil (ook als gevolg van eigen gebrek)  en
diefstal na braak aan een ruimte die met een slot is afgesloten, of diefstal van een fiets die met een ART ­goedgekeurd slot is afgesloten.

Eigen risico

Een laag eigen risico voor alle soorten fietsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan. Schroom ook niet ons te bellen. Het heeft onze voorkeur om onze producten persoonlijk toe te lichten.

Diefstal Preventie Chip

Er geldt geen eigen risico bij diefstal van een fiets die is uitgerust met een Datatag of AXA chipslot. Wanneer u dus kunt aantonen dat de fiets is voorzien van een DPC of AXA chipslot, is bij diefstal geen eigen risico van toe­passing. Dit geldt voor alle typen fietsen!

Eigen risico

Per gebeurtenis geldt een eigen risico van: - 10% van het totale schadebedrag als de schade het gevolg is van diefstal of totaal verlies - € 25,-­ bij een gedeeltelijke schade Voor ATB's, City Bikes, Mountain Bikes, racefietsen en Hybrides geldt per gebeurtenis een eigen risico van: - 20% van het totale schadebedrag als de schade het gevolg is van diefstal of totaal verlies - € 50,-­ bij een gedeeltelijke schade

Wat is verzekerd

- Alle van buiten komende soorten onheil (ook als gevolg van eigen gebrek) - Diefstal na braak aan een ruimte die met een slot is afgesloten, of diefstal van een fiets die met een ART ­goedgekeurd slot is afgesloten

Share
© 2018 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.