Caravanverzekering

Een aanrijding op weg naar uw vakantiebestemming, een fikse hagelbui, een behoorlijke storm. Dit zijn slechts enkele gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken aan uw ‘dierbare woning op wielen’. Een Caravanverzekering biedt uitkomst.

Met gerust hart op vakantie

Om met een gerust hart op vakantie te gaan, doet u er goed aan uw bezit tegen de financiële gevolgen van dit soort vervelende situaties te verzekeren.

Tot 100% dekking mogelijk

Wordt uw caravan gestolen, dan is het mogelijk om uw caravan tot 100% vergoed te krijgen.

Nieuwwaardedekking

Wilt u de meest complete verzekering, kies dan naast de allriskdekking voor een uitbreiding waarbij u maar liefst zeven jaar vergoeding van de nieuwwaarde kunt krijgen.

Vervangende caravanoplossing

Het liefst gaat u met uw eigen caravan op pad. Maar soms kan de vakantiepret behoorlijk verziekt raken door pech. Met de Caravanverzekering bent u ervan verzekerd dat u tijdelijk een vervangende caravan krijgt, indien uw caravan echt onklaar geraakt.

Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan. Schroom ook niet ons te bellen. Het heeft onze voorkeur om onze producten persoonlijk toe te lichten. Klik dan hier.

Ik heb in het buitenland een stacaravan. Kan ik deze ook verzekeren?

Een stacaravan kan verzekerd worden als hij in één van de volgende landen of gebieden staat: • Nederland • België • Luxemburg • Tot 100 km buiten de Nederlandse grens buiten deze landen • Neder-Saksen • Noordrijn-Westfalen Het dekkingsgebied voor een toercaravan geldt binnen Europa en de landen rond de Middellandse Zee.

Wat is het verschil tussen een kampeerauto en een caravan?

Een kampeerauto is een motorvoertuig en u bent daarom wettelijk verplicht deze te verzekeren. Een caravan wordt voortgetrokken door een motorvoertuig, maar is dat zelf niet. U bent daarom niet verplicht deze te verzekeren.

Hoe lang kent de caravanverzekering een nieuwwaardedekking?

Uw kunt zelf een keuze maken. U kunt een nieuwe caravan voor twee, vijf of zeven jaar tegen nieuwwaarde verzekeren. Pas daarna wordt een afschrijvingsregeling toegepast.

Kan ik kiezen welke dekking ik wel of niet wil verzekeren?

Ja, naast een volledige dekking kunt u ervoor kiezen om uitsluitend het risico van schade door brand en diefstal te verzekeren. Ook kunt ervoor kiezen uitsluitend het risico van schade door storm te verzekeren.

Kan de inboedel in mijn caravan ook worden meeverzekerd?

Ja, de inboedel kunt u meeverzekeren. De gekozen dekkingen voor de caravan zijn dan ook van toepassing op de inboedel. Onder inboedel wordt gerekend: de hele huishoudelijke inboedel die zich in de caravan of de voortent bevindt. De inboedel omvat ook: antenne, fietsenrek, stabilisator, fiets, surfplank en caravanaccessoires.

Share
© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.