Bruiloftverzekering

photo01:left mrb16:fixedheight

Met de bruiloftverzekering neemt u het zekere voor het onzekere. Alle kosten die het gevolg zijn van uitstel, afgelasting of onderbreking worden vergoed door de bruiloftverzekering. Zelfs de huwelijkscadeaus zijn op de dag zelf en de dag na de bruiloft verzekerd tegen beschadiging met de bruiloftverzekering.
 

Voor bruiloft en huwelijksjubileum

De verzekering kan ook voor een huwelijksjubileum worden afgesloten, dus ook een 12,5-jarige, 25-jarige, 40-jarige of 50-jarige bruiloft.

Uitgebreide dekking

De verzekering kent de volgende rubrieken:
  •  niet doorgaan van de bruiloft
  •  niet verschijnen van personen
  •  ongevallen
  •  objectverzekering (de huwelijkscadeaus)

Familieleden meeverzekerd

Familieleden van het bruidspaar, getuige(n) en ceremoniemeester(s) zijn bij ziekte, ongeval en overlijden meeverzekerd.

Premie

Voor een relatief lage premie kunt u uw mooiste dag verzekeren.

Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan. Schroom ook niet ons te bellen. Het heeft onze voorkeur om onze producten persoonlijk toe te lichten.

Wat is er verzekerd

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel meeverzekerd. Stél bijvoorbeeld dat de ceremoniemeester, getuige of onmisbare familieleden plotseling ziek zijn geworden, waardoor de dag niet kan doorgaan en moet worden uitgesteld. Of dat de grote dag daardoor onderbroken of voortijdig beëindigd moet worden. Stel dat de bus met feestgangers en familieleden betrokken raakt bij een ongeval. Of dat het restaurant waar de receptie wordt gehouden blank komt te staan!

Wat vergoedt de bruiloftverzekering

Die vergoedt namelijk alle financiële schade die u lijdt. Ook huwelijkscadeaus zijn verzekerd tegen beschadiging op de dag zelf en de dag erna.

Kan de verzekering ook gesloten worden voor een huwelijksjubileum?

Natuurlijk kan de verzekering ook voor een huwelijksjubileum worden afgesloten, dus ook een 12,5-jarige, 25-jarige, 40-jarige of 50-jarige bruiloft.

Zijn er ook uitsluitingen?

De bruiloftverzekering geldt alleen voor huwelijksfeesten die in Nederland plaatsvinden. Het is niet mogelijk de verzekering aan te spreken als er sprake is van o.a. bestaande ziekten, financiële moeilijkheden waaronder contractbreuk door betrokken partijen of het niet verkrijgen van een vergunning.

Share
© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.