Bromfietsverzekering

photo01:left mrb16:fixedheight Op de brommer boodschappen doen, scooteren naar school, met een fiets met hulpmotor in het weekend naar de kleinkinderen. De groep bromfietsen omvat de meest uiteenlopende voertuigen. En dus hebben wij voor onze bestaande klanten net zoveel verzekeringsmogelijkheden. Een Bromfietsverzekering op maat.

Laag eigen risico

Met de Bromfietsverzekering heeft u altijd een gunstig en dus laag eigen risico.

Helm meeverzekerd

Heeft u een cascoverzekering. Dan is de schade aan helm ook gedekt

U bepaalt de premie

Afhankelijk van uw situatie zoeken wij voor u naar de beste mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 
Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan. Schroom ook niet ons te bellen. Het heeft onze voorkeur om onze producten persoonlijk toe te lichten.

Kan ik ook een Bromfietsverzekering sluiten voor mijn scooter?

Alle bromfietsen met een kenteken kunnen worden verzekerd. Bromfietsen moeten voldoen aan de volgende beschrijving: • De maximum snelheid mag niet hoger dan 45 km per uur liggen • De bromfiets moet uitgerust zijn met een verbrandingsmotor met een cilinderinhoud van maximaal 50 cm3 of met een elektromotor.

Ben ik verzekerd als ik zelf de schade veroorzaak?

Er wordt een schadevergoeding uitgekeerd als de schade niet is ontstaan door de in de voorwaarde genoemde uitsluitingen. Daarnaast verschilt per dekking wat exact verzekerd is. • WA: schade van/aan anderen door u veroorzaakt • Casco Beperkt: brand, explosie, zelfontbranding, kortsluiting, blikseminslag, diefstal (of een poging tot), braak, joyriding, verduistering, oplichting, vermissing, storm, etc. • Casco Compleet: naast de hierboven genoemde dekking is ook schade door onder andere relletjes, transport, botsen, omslaan, te water raken of van de weg raken gedekt.

Is rechtsbijstand standaard meeverzekerd?

In de bromfietsverzekering is rechtsbijstand niet standaard meeverzekerd. Dit houdt in dat er standaard geen dekking bestaat voor het verhalen van uw schade en/of het opgelopen letsel. Een aparte rechtsbijstandverzekering is dan ook geen overbodige luxe. Deze verzekering biedt de deskundige hulp van een team van juristen en verkeersdeskundigen.

Maak een afspraak
Share
© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.