Autoverzekering

photo01:left mrb16:fixedheight Een fietser die van links de weg overschiet, steenslag in uw voorruit of iemand vóór u, die plotseling remt. Ook als u al jaren schadevrij autorijdt, weet u dat ongelukken in deze kleine hoekjes zitten. Het hebben van een goede verzekering is dan een hele opluchting. Met onze Autoverzekering bent u verzekerd van een complete dekking tegen een aantrekkelijke premie.

Een aantrekkelijke nieuwwaarderegeling

Wij adviseren een Autoverzekering met een zeer aantrekkelijke nieuwwaarderegeling die afhankelijk is van het soort auto en de leeftijd van de auto.

Prima premies en hoge kortingen

Wij werken samen met ruim 30 maatschappijen, waardoor wij u de meest gunstige aanbieding kunnen doen. Hierdoor is de autoverzekering beslist betaalbaar. Uw no-claim korting kan oplopen tot maar liefst 75%.

Sterretje in ruit maakt niets uit

Uw autoruit raakt onderweg beschadigd. Dan is het tijd voor de mensen van - naar keuze - Carglass of Autotaalglas. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar om te helpen bij ruitbreuk. In geval van reparatie betaalt u overigens geen eigen risico. Bij vervanging wordt uw eigen risico gehalveerd. (indien mimimaal WA+ verzekerd)

Inzittende meeverzekeren

Voor een geringe meerpremie maakt u de dekking compleet met een Ongevallen Inzittendenverzekering. U en uw passagiers zijn dan verzekerd tegen de gevolgen van een ongeval. Los van de schuldvraag wordt er bij overlijden of blijvende invaliditeit een van tevoren gekozen bedrag uitgekeerd. Dat geld kan volledig naar eigen inzicht worden besteed.

No-claim beschermer

Voor een geringe meerpremie kunt u maximaal één keer per jaar een schuldschade claimen met behoud van uw No-claimkorting.

 

 

 

 

 
Een autoverzekering is, net als veel andere verzekeringsproducten, een ingewikkeld product. Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan. Maar schroom ook niet ons te bellen. Het heeft onze voorkeur onze producten persoonlijk toe te lichten.

Uit welke verzekeringsvormen kan ik kiezen?

WA-verzekering Zonder WA-verzekering is autorijden niet toegestaan. Daarom bevat elke vorm van autoverzekering een WA-gedeelte. WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. De WA-verzekering dekt de schade - tot € 2.500.000,- per gebeurtenis - die u aan derden toebrengt met uw auto en/of aangekoppelde caravan of aanhanger. Die schade kan zowel materieel als lichamelijk zijn. Een WA-verzekering vormt de basis en is dus meteen ook de goedkoopste vorm van autoverzekering. Beperkt-cascoverzekering Breidt u de WA-basis uit met een Beperkt-cascoverzekering, dan betaalt u wat meer. In ruil voor de iets hogere premie bent u dan echter voor een heel belangrijk deel verzekerd tegen schade aan uw eigen auto, bijvoorbeeld bij diefstal van of uit het voertuig en ook bij storm en hagel, brand en ruitbreuk, joyriding en botsing met loslopende dieren. Volledig-cascoverzekering (allrisk) De meest complete autopolis, een WA- plus Volledig-cascoverzekering (allrisk), verzekert u, behalve tegen bovengenoemde gebeurtenissen, ook tegen botsen, slippen en omslaan.

Zijn de inzittenden automatisch meeverzekerd?

Voor een geringe meerpremie maakt u de dekking compleet met een Ongevallen Inzittendenverzekering. U en uw passagiers zijn dan verzekerd tegen de gevolgen van een ongeval. Los van de schuldvraag wordt er bij overlijden of blijvende invaliditeit een van tevoren gekozen bedrag uitgekeerd. Dat geld kan volledig naar eigen inzicht worden besteed.

Wat is een Schade Inzittendenverzekering?

Bij de Schade Inzittendenverzekering volgt uitkering ongeacht de schuldvraag. Deze verzekering vergoedt echter de daadwerkelijke schade.

Is rechtsbijstand standaard meeverzekerd?

In de autoverzekering is rechtsbijstand niet standaard meeverzekerd. Dit houdt in dat er standaard geen dekking bestaat voor het verhalen van uw schade en/of het opgelopen letsel. Een aparte rechtsbijstandverzekering is dan ook geen overbodige luxe. Deze verzekering biedt de deskundige hulp van een team van juristen en verkeersdeskundigen.

Dag en nacht hulp in Nederland en over de grens

U loopt door een ongeval onderweg schade op. Toch wilt u verder. De financiële kant van de zaak is in zo’n situatie opeens een stuk minder belangrijk. U hebt direct hulp nodig. En die krijgt u. Waar u ook bent. Zeven dagen per week. Vierentwintig uur per dag. In de vorm van goed advies of alerte assistentie ter plekke.

Share
© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.