Annuleringsverzekering

Over een tijdje gaat u weer heerlijk genieten van een welverdiende vakantie. Heeft u ook aan een Annuleringsverzekering gedacht? Er kan immers zomaar iets gebeuren dat uw reisplannen verstoort. Met de Annuleringsverzekering bent u uitstekend verzekerd als u onverhoopt u reis moet annuleren.

Geen gedoe

Het afzeggen van een vakantie doet u niet voor uw plezier. Vaak is een vervelende gebeurtenis de reden om de vakantie te annuleren. Een verklaring van arts of instantie is voldoende om de verzekering tot uitkering te laten komen.

Oók dekking bij onderbreken vakantie

Moet u onverhoopt uw vakantie onderbreken? Ook dan bestaat er recht op tegemoetkoming in de kosten.

Vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging

De financiële gevolgen van vertrek- of aankomstvertraging zijn gedekt.

Totale reissom terug bij Garantie-Annulering

De Garantie-Annulering gaat nog een stap verder. Mocht u gedwongen zijn uw vakantie af te breken, dan wordt de hele reissom vergoed. Ook als u maar een deel van de vakantie mist! Dat is een prettige extra zekerheid.

 

 

 

 

 

 
Het heeft onze voorkeur onze producten persoonlijk toe te lichten.

Welke zaken zijn niet verzekerd?

Er is geen uitkering als, op het moment van het boeken van de reis, annulering, uitstel, voortijdige terugkeer of ziekenhuisopname te verwachten was. Over de volledige uitsluitingen informeren wij u graag.

Hoe definieert u het begrip familie?

Onder familie verstaan wij 1e en 2e graadsfamilieleden. Hiermee wordt bedoeld: • 1e graad: echtgenoot(e) of partner waarmee verzekerde duurzaam samenwoont (geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract), (stief-/pleeg-/adoptie-/schoon-)ouders, (stief-/pleeg-/adoptie-)kinderen. • 2e graad: broers, zussen, zwagers, schoonzusters, grootouders en kleinkinderen.

Kan ik ook een samengestelde reis annuleren?

Steeds meer mensen vinden het aantrekkelijk hun eigen vakantie samen te stellen uit losse onderdelen. Bijvoorbeeld een afzonderlijk ticket, vervoer en accommodatie. Het uitvallen van één of meer van deze onderdelen geeft geen recht om dan de totale reis te annuleren. Dit risico is wel extra te verzekeren door middel van de uitbreiding Samengestelde Reis. Mocht in dat geval één van de los geboekte onderdelen van uw vakantiereis uitvallen waardoor u de hele reis moet annuleren, dan worden de annuleringskosten van alle onderdelen wel vergoed. Voor deze uitbreiding betaalt u slechts 1% extra premie.

Maak een afspraak
Share
© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.