Algemene Nabestaandenwet (ANW)

photo01::fixedheight

Heeft u wel eens stilgestaan bij de mogelijkheid dat u of uw partner komt te overlijden. Wat zou dit betekenen voor de financiële zekerheid van uw nabestaanden? Het vangnet van de overheid (Algemene Nabestaandenwet) is een oplossing die lang niet iedereen past. Een goede verzekering kan veel onzekerheid voorkomen.
Het is verstandig om te kijken of u recht heeft op een ANW-uitkering. Door uw financiële situatie kan het zo zijn dat de nabestaanden een 'gekorte ANW' of 'geen ANW' ontvangen, dan is een ANW-hiaat-verzekering aan te raden. De ANW-hiaatverzekering garandeert een goede financiële oplossing.

Als u een ANW-uitkering ontvangt, omdat u kinderen onder de 18 jaar verzorgt, bedenk dan dat de uitkering stopt als het jongste kind 18 wordt. Ook dan is een ANW-hiaatverzekering een goede oplossing.

Als u denkt dat u niet in aanmerking komt voor een volledige ANW-uitkering en dit is niet collectief verzekerd via uw werkgever, dan kunt u een offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze adviseurs. Een lastig onderwerp, maar wel verstandig om even bij stil te staan.
Maak een afspraak
Share

Overzicht van pagina's die u eerder heeft bezocht

    © 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.