Aflopende Reisverzekering

photo01:left mrb16:fixedheight Na een drukke periode op uw werk is het heerlijk om te genieten van uw vrije tijd. Met een Aflopende Reisverzekering gaat u voordelig verzekerd op reis. U betaalt alleen premie voor die ene periode in het jaar dat u op vakantie bent.

Gunstige premies

Doordat wij zaken doen met bijna alle verzekeraars kunt u rekenen op een verzekering met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

24/7 bereikbaar

De alarmcentrale voor hulp in noodgevallen is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Extreme sporten

Heeft u een wat meer bijzondere hobby? Weet dan dat u tijdens uw vakantie (wintersport en bijvoorbeeld een duikvakantie) dit apart moet bijverzekeren.

Zelf samenstellen

U kunt de dekking naar keuze samenstellen: U bepaalt waarvoor u zich wilt verzekeren. Met de Topdekking krijgt u - naast de uitbreidingen van uw keuze - echt de meest complete reisverzekering die u zich kunt wensen.

Kids for free

Kinderen tot 5 jaar zijn altijd gratis meeverzekerd

 

 

 

 

 
Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan. Schroom ook niet ons te bellen. Het heeft onze voorkeur om onze producten persoonlijk toe te lichten.

Moet ik geneeskundige kosten meeverzekeren?

Een deel van de geneeskundige kosten in het buitenland is al gedekt door uw zorgverzekering. Echter, in sommige gevallen is die dekking niet voldoende. De kans bestaat dat de geneeskundige kosten in het buitenland meer dan twee keer hoger kunnen zijn dan in Nederland.

Wat is het voordeel van de reisverzekering met topdekking?

Met de Topdekking krijgt u - naast de uitbreidingen van uw keuze - echt de meest complete reisverzekering die u zich kunt wensen. Zo kunt u rekenen op: Hoger verzekerd bedrag voor uw bagage (€ 5.000,-) Vergoeding bagage tegen nieuwwaarde tot 2 jaar Hoger verzekerd bedrag telecommunicatiekosten (€ 150,-) Hoger verzekerd bedrag schade logieskosten (€ 500,-) Geneeskundige kosten voor huisdieren meeverzekerd (tot € 300,-)

Maak een afspraak
Share
© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.