Aansprakelijkheidsverzekering

Het zijn echt niet alleen kinderen of loslopende honden die schade bij een ander veroorzaken. We hebben allemaal wel eens een ongelukkig moment en meestal loopt dat toch nog goed af. Meestal …, maar soms gaat het echt mis en dan kan men u aansprakelijk stellen voor de geleden schade. Dan is een Aansprakelijkheidsverzekering, ongeacht de leefsituatie, onmisbaar.

Wereldwijde dekking

De aansprakelijkheidsverzekering geldt wereldwijd. Dus ook in het buitenland hoeft u zich geen zorgen te maken over de vraag of u wel verzekerd bent.

Vriendendienst ook verzekerd

Vriendendiensten verlopen helaas niet altijd schadevrij. De aansprakelijkheid voor schade die is veroorzaakt bij een vriendendienst valt standaard onder de dekking.

Geen eigen risico

De aansprakelijkheidsverzekering kent geen eigen risico, zelfs niet als de schade wordt veroorzaakt door uw kinderen.

Ook letsel meeverzekerd

Niet alleen is materiële schade aan andermans spullen verzekerd, ook toegebracht letsel is verzekerd.

 

 

 

 

 

 
Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan. Maar schroom ook niet ons te bellen. Het heeft onze voorkeur onze producten persoonlijk toe te lichten.

Wat is precies de dekking?

De aansprakelijkheidsverzekering is heel compleet en geldt wereldwijd. U verzekert uzelf als particulier (dus niet in de uitoefening van een beroep of bedrijf) tegen allerlei vormen van schade, waarvoor derden u aansprakelijk kunnen stellen. De dekking geldt ook wanneer u bijvoorbeeld spullen leent van de buren of bij een zogenaamde vriendendienst. Of in het geval dat uw kinderen vakantiewerk doen of een krantenwijk lopen. Behalve uzelf, de inwonende partner en de inwonende kinderen vallen zelfs eventueel huispersoneel en minderjarige logés onder deze verzekering.

Zijn kinderen meeverzekerd?

Inwonende kinderen of kinderen die voor studie uitwonend zijn, zijn meeverzekerd op de verzekering van de ouders.

Kan ik mij als jager verzekeren?

De jagers onder u kunnen de dekking tegen een meerpremie uitbreiden met het jachtrisico. De Jachtwet stelt namelijk een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering verplicht. Zonder bewijs van zo’n verzekering ontvangt u geen jachtakte.

Verhuurt u panden?

Indien u één of meer panden verhuurt, kunt u de dekking hiervoor tegen een geringe premietoeslag uitbreiden.

Maak een afspraak
Share
© 2019 Ontwerp en CMS - Frenzymedia b.v.